Smazání uživatelského účtu
Chceš trvale smazat svůj uživatelský účet VREEDA? Můžeš to udělat kdykoli přímo v aplikaci — nebo nás o to požádat e-mailem.
Možnost 1: V aplikaci VREEDA Lighting App
1. Otevři svůj uživatelský profil
Otevři VREEDA Lighting App a klepni vlevo nahoře na Menu (tři čárky). Vyber tam Uživatelský profil.

2. Klepni na Smazat účet
V uživatelském profilu budeš vyzván/a k zadání své e-mailové adresy a hesla jako potvrzení. Pak klepni úplně dole na SMAZAT ÚČET.

3. Potvrď smazání
Aplikace ti zobrazí poslední potvrzení: „Klikni na Pokračovat a smaž svůj účet.” Klepni na POKRAČOVAT, čímž smazání definitivně spustíš. Klepnutím na ZRUŠIT se vrátíš zpět, aniž by se cokoli stalo.

4. Dokončení
Po potvrzení ti aplikace zobrazí informační obrazovku o průběhu mazání. Poté se můžeš z aplikace odhlásit a aplikaci ze svého smartphonu odinstalovat. Tím budou odstraněna všechna tvá data.
Možnost 2: E-mailem
Svůj účet můžeš nechat smazat také tak, že nám napíšeš e-mail (adresu najdeš v sekci podpory na konci této stránky) — z e-mailové adresy, se kterou byl tvůj uživatelský účet vytvořen. Potvrdíme přijetí žádosti a smazání provedeme v co nejkratším čase.
Co se při smazání stane
Smazáním tvého účtu budou nevratně odstraněny:
- veškerá nastavení a konfigurace zařízení,
- tvé uživatelské údaje,
- všechny aktivované služby a jejich historie.
Pokud si budeš chtít později vytvořit nový uživatelský účet, budeš muset všechna zařízení znovu přidat a veškerá nastavení provést od začátku.
Máš ještě otázky?
Rádi ti pomůžeme — vytvoř si tiket podpory nebo nám napiš e-mail.