Gebruikersaccount verwijderen
Wil je je VREEDA-gebruikersaccount volledig verwijderen? Dat kan op elk moment rechtstreeks in de app — of je kunt het alternatief per e-mail bij ons aanvragen.
Optie 1: In de VREEDA Lighting App
1. Open je gebruikersprofiel
Open de VREEDA Lighting App en tik linksboven op het Menu (drie streepjes). Kies daar Gebruikersprofiel.

2. Tik op Account verwijderen
In je gebruikersprofiel word je gevraagd je e-mailadres en wachtwoord ter bevestiging in te voeren. Tik daarna helemaal onderaan op ACCOUNT VERWIJDEREN.

3. Verwijdering bevestigen
De app toont je een laatste bevestiging: “Klik op Verder om je account te verwijderen.” Tik op VERDER om de verwijdering definitief in gang te zetten. Met ANNULEREN ga je terug zonder dat er iets gebeurt.

4. Afronden
Na de bevestiging toont de app een informatiescherm over het verwijderproces. Daarna kun je uitloggen uit de app en de app van je smartphone verwijderen. Alle gegevens zijn dan gewist.
Optie 2: Per e-mail
Je kunt je account ook laten verwijderen door ons een e-mail te sturen (zie het support-gedeelte onderaan deze pagina voor het adres) — vanuit het e-mailadres waarmee je gebruikersaccount is aangemaakt. We bevestigen de ontvangst en voeren de verwijdering zo snel mogelijk uit.
Wat er bij verwijdering gebeurt
Met het verwijderen van je account worden onherroepelijk gewist:
- alle apparaatinstellingen en configuraties,
- je gebruikersgegevens,
- alle geactiveerde services en hun geschiedenis.
Als je later opnieuw een gebruikersaccount wilt aanmaken, moet je alle apparaten opnieuw koppelen en alle instellingen opnieuw configureren.
Nog vragen?
We helpen je graag — maak een supportticket aan of stuur ons een e-mail.